2012. július 3., kedd

Chrono Crusade


"Ha jól érzed magad, akkor örülj. Ha dühös vagy, akkor dühöngj. És ha sírni akarsz, akkor nyugodtan sírj. Sírás után úgyis megkönnyebbül az ember és így újra képes lesz nevetni. Ha magadban tartod a gondjaidat és mosolyt erőltetsz az arcodra, azzal önmagadnak ártasz a legtöbbet."
"Senki nem tudhatja mit hoz a jövő, ezért nem akarok semmit se későbbre halasztani. Ha megtehetek valamit, akkor azt meg is kell tennem." 
"Ha minden erőmmel küzdök, valami talán megváltozhat." 
"A legfontosabb az, hogy még ha félsz is, mégis meg tudd tenni az első lépést előre." 
 "Ha mász se csinálsz csak sajnáltatod magad, azt se fogod észre venni, ami az orrod előtt van."
"Egyre veszélyesebb és veszélyesebb izgalmakat keresnek. De minél nagyobb tűzzel játszol, annál jobban megégetheted magad." 

Sokan azt hiszik, hogy az animék csak gyerekmesék, hogy egyenlők a rajzfilmekkel. Ők nagyot tévednek. Egy rövid anime, ám mégis mennyi  tanulságot mondanak ki benne.

Az érzéseknek utat kell engedni, ami nehéz, mert manapság mindig megpróbálunk megfelelni valakinek vagy valaminek. Néha már azt se tudni kik is vagyunk valójában.

Többet nem is tudnék hozzáfűzni ezekhez a tökéletes szavakhoz. Felnőtt, gyerek, fiú, lány... nézzen meg pár részt belőle, de ha lehet az egészet... aztán nézzünk magunkban és tegyük fel a kérdést: Én ilyen vagyok? Ilyen akarok lenni?

Előzetes:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése